Instagram-tilin hallinta ja sisällöntuotanto

Sosiaalisen median kanavista olemme erikoistuneet Instagramiin ja sen kokonaisvaltaiseen osaamiseen. Hallinnoimme asiakkaidemme Instagram-tilejä, tuotamme laadukasta ja monipuolista sisältöä sekä olemme päivittäin aktiivisia tilillä kasvattaen ja kontaktoiden potentiaalisia käyttäjiä asiakkaan kohderyhmästä. Oma Instagram-verkostomme kattaa jopa yli 2 miljoonaa seuraajaa kansainvälisesti - ja tilimme kasvavat joka päivä! Tätä osaamista hyödynnämme myös asiakkaidemme Instagram-tileillä sosiaalisen median näkyvyyden parantamiseksi.

Yrityksen Instagram-tili toimii näyteikkunana palveluille ja tuotteille. Instagram on monesti asiakkaan ensimmäinen kosketus yritykseen verkkosivujen lisäksi. Varmista, että yrityksesi Instagram näkyvyys ja tili on sisällöltään laadukas sekä kiinnostava ja että sitä hoidetaan ammattimaisesti - ota yhteyttä ja keskustellaan lisää!

Omat Instagram-kanavamme

Oma Instagram verkostomme koostuu neljästä suuremmasta Instagram-sivusta, joiden yhteenlaskettu seuraajamäärä on jopa yli 2 miljoonaa käyttäjää kansainvälisesti ja viikkotavoittavuus tileillämme on yhteensä välillä 4-6 miljoonaa näyttökertaa! Näiden lisäksi meillä on lukuisia pienempiä Instagram-sivuja sekä ylläpidossa myös asiakkaiden sivuja.

Brändiyhteistyöt sivuillamme ovat merkittävin osa Instagram-liiketoimintaamme. Mikäli olet kiinnostunut laajasta, erittäin kohdennetusta kansainvälisestä näkyvyydestä yrityksellesi niin olethan yhteydessä ja kerromme lisää mahdollisuuksista!